Esti iskola

Megjelenés: 2017
Terjedelem: 344 oldal
Ár: 3690 Ft
1996, Hamburg. Egy átlagos lakás, nem éppen átlagos lakókkal. Egy nap váratlan látogatójuk érkezik. Egy futár, aki egy rejtélyes üzenetet kézbesít, amely mindössze néhány szóból áll: "Az amerikai százmillió dollárt akar." De mégis miért? És kitől?
Jack Reacher épp egy sikeres balkáni akcióról tér vissza az Egyesült Államokba. Hőstettéért nem is marad el a jutalma: kitüntetik, méghozzá a Becsületrenddel. Immár másodjára. Az ünnepélyes átadási ceremónia végén azonban váratlanul arról értesül, hogy új parancsot kap, amelynek a teljesítése - mint mondják - előrelépést jelent a karrierjében: vissza kell ülnie az iskolapadba. Egy esti iskolába. Egy tanfolyamra, amelynek mindössze három hallgatója van: Reacher, egy CIA-elemző és egy FBI-ügynök. És hogy mi a feladatuk? Meg kell találniuk a rejtélyes amerikait, és ki kell deríteniük, kinek és mit akar eladni ennyi pénzért. Csak abban lehetnek biztosak, hogy igen égető és komoly ügyről van szó, sőt hamarosan kiderül, hogy a tét nem kevesebb, mint a világ sorsa...
Lee Child legújabb, huszonegyedik Jack Reacher-krimijében a főszereplőt ismét a katonaság kötelékében látjuk viszont, egyenruha helyett mégis civilben. Egykori társával, Frances Neagley őrmesterrel vállt vállnak vetve küzdenek, hogy fény derüljön a titokzatos amerikai kilétére, illetve azért, hogy idejében sikerüljön elejét venniük a katasztrófával fenyegető üzlet megköttetésének... Egy eredeti, hamisítatlan, letehetetlen Jack Reacher-történet.
◄ vissza olvasson bele! ► megvásárolom ►